Buhl Elektrotechniek uw installateur voor het adviseren, leveren en installeren van alle Magnum producten voor zowel indoor als outdoor.

 Magnum-elektrische-vloerverwarming

De specialist op het gebied van elektrische of infrarood verwarmingen

Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren en installeren van verschillende type verwarmingen van Magnum. Buhl Elektrotechniek levert en installeert elektrische vloerverwarming, wandverwarming, infraroodstralers, thermostaten, isolatie, wegdekverwarming en vorstlinten. U vraagt zich vast af waarom Magnum? De enige reden is dat wij achter het product staan als het gaat om levering, service en garantie. Ook is het van belang dat een elektrisch product een VDE keurmerk hanteert. VDE is een van de grootste technische en wetenschappelijke keuringsinstantie in Europa. De MAGNUM Mat en alle MAGNUM Tracing kabels inclusief MAGNUM Vorstvrijlint zijn bij deze toonaangevende instantie gekeurd.Magnum-elektrische-vloerverwarming

Bent u overtuigd van de mogelijkheden bij Buhl Elektrotechniek?

Comfort zone met elektrische vloerverwarming van Magnum

Koude vloeren voelen niet prettig aan, zeker niet als u een tegel of plavuizen heeft. De elektrische vloerverwarming van Magnum kan daar verandering in brengen. Wij leveren en installeren de elektrische vloerverwarming op maat. U geeft aan welk typen vloer u neemt en wij passen onze vloerverwarming daarop aan.

Wij zijn leverancier van Magnum elektrische vloerverwarmingen

Hieronder de website van Magnum waar u een zee van informatie kunt vinden omtrent elektrische vloerverwarming systemen.

www.magnumheating.nl

 

Heeft u vragen omtrent de mogelijkheden van elektrische vloerverwarming in uw situatie, neem door middel van ons contactformulier contact met ons op. Of vul hieronder uw gegevens in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Magnum-vloerverwarming

 

Direct contact opnemen

  • * Verplicht in te vullen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.