Wij waarderen uw mening over ons bedrijf

Met hart en ziel zijn wij werkzaam in de elektrotechniek. Ons doel: elke klant met bijde handen te verwelkomen.

9 antwoorden
 1. Chris Gouweleeuw
  Chris Gouweleeuw zegt:

  Na de aankoop van een woning uit begin 1900 in het centrum van Haarlem zijn we op zoek gegaan naar een electricien die kon verder bouwen op de bestaande installatie. Van verschillende electriciens hebben we offertes hiervoor gekregen. Alleen Buhl elektrotechniek gaf ons het advies om niet door te gaan op de huidige elektra, maar deze volledig te vernieuwen, omwille van de kwaliteit en brandveiligheid van de bestaande elektra. Wij waren gelijk overtuigd van de vakkundigheid van dit bedrijf en nadat ons hiervoor een scherpe aanbieding werd gedaan hoefden wij hier geen seconde langer over na te denken. Ben Buhl is zeer betrouwbaar, vakkundig, denkt goed mee, werkt snel, fijne communicatie. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een electricien.

  Beantwoorden
 2. Frank van der Kaaij
  Frank van der Kaaij zegt:

  De ervaringen met Ben van Buhl Elektrotechniek zijn top. Communicatie is goed, telefonisch niet bereikbaar, dan een sms. Hij is op tijd, weet van aanpakken en levert netjes werk. Van zijn hobby zijn werk gemaakt en is daar enthousiast over. Heeft veel kennis en denkt mee in oplossingen. Kan veel verschillende klussen, van kabels trekken, usb stekkers aansluiten, meterkasten bouwen tot domotica aanleggen en software instellen. Een aanrader.

  Beantwoorden
 3. Kees van Dalen
  Kees van Dalen zegt:

  Ben Buhl heeft in ons nieuwbouw huis in Haarlem alle elektra en de Wi-Fi aangelegd. Hij is zeer kundig, werkt snel en netjes, en komt zijn afspraken na.
  Dit alles voor een redelijke prijs.

  Beantwoorden
 4. Simon en Oshri
  Simon en Oshri zegt:

  Wat een vakwerk van een zeer fijn vakkundig persoon!!
  Alles ziet er prachtig uit. Het huis heeft er enorm veel sfeer van gekregen. De prachtige lichtknoppen maken het helemaal af.
  Ik kan iedereen Buhl elektra aanraden.

  Beantwoorden
 5. H.M. Wind
  H.M. Wind zegt:

  Ben heeft de elektrische installatie voor onze tuin aangelegd en aangesloten.

  * Op de offerte aanvraag werd zeer snel en correct gereageerd
  * Planning voor de uitvoering verliep soepel
  * Tijdens de werkzaamheden werd uitvoerig overleg gepleegd over de exacte, gewenste uitvoering waarbij uitstekend met de klant werd meegedacht.
  * Werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd en binnen het overeengekomen offertebedrag

  We kunnen Buhl elektrotechniek dan ook zeker aanbevelen

  Beantwoorden
 6. Fam. de Reus
  Fam. de Reus zegt:

  Wij hebben Buhl techniek ingeschakeld vanwege niet goed functionerende tuinverlichting. Ben Buhl heeft ons degelijk advies gegeven, met keuzemogelijkheden en bijbehorende voor- en nadelen. Vervolgens is bij de uitvoering -die volgens plan verliep- goed meegedacht met onze wensen en zijn goede oplossingen gevonden, ook wanneer iets tegenzat vanwege bestaande situatie. Wij zijn een tevreden klant; de gemaakte afspraken zijn nagekomen, er is netjes gewerkt en de tuinverlichting werkt goed en naar onze wens!

  Beantwoorden
 7. Joke steur
  Joke steur zegt:

  Ik belde, twee dagen later stond Ben op de stoep. Spullen werden uit de auto gehaald. Binnen anderhalf uur had Ben de zaken opgelost, waar ik een hard hoofd in had. Achteraf viel de factuur ook mee. Dus een aanbevelenswaardig en betrouwbaar bedrijf.

  Beantwoorden
 8. Fam Brand
  Fam Brand zegt:

  Beste Ben,

  Hartelijk dank voor het goede werk wat geleverd is. Onze flatscreen hangt er mooi bij, wij zijn ontzettend blij met jou werk.

  Vriendelijke groet,
  Fam. Brand

  Beantwoorden
 9. Hans Foppele
  Hans Foppele zegt:

  Ben heeft tijdens de verbouwing van mijn appartement in Adam volop meegedacht en is zijn afspraken altijd keurig nagekomen. Er wordt zeer netjes gewerkt EN alles wordt ook afgemaakt, TOP hoe dit op een zeer professionele manier afrond!
  Wanneer er vervolgens een extra verzoek komt om een nieuw probleem op te lossen is hij altijd bereid om dit op te lossen en een afspraak in te plannen om langs te komen.
  Ben, ik zal je zeker bij mijn vrienden aanbevelen!

  groet, Hans Foppele

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *