Storing in uw installatie

Heeft u een storing in uw elektrotechnische installatie? Team Buhl Elektrotechniek is zeer gespecialiseerd in het vinden van storingen. Wij hebben in de afgelopen jaren zoveel ervaring opgedaan in het vinden van storingen, dat wij ons zeker kunnen onderscheiden van de rest.

Zoeken naar een storing

Het vinden van een elektrotechnische storing vergt veel ervaring op dit gebied. Ervaringen die je alleen in de praktijk kunt opdoen. Veel van onze klanten hebben wij verblijd met het oplossen van hun storingen. Sommige storingen waren makkelijk op te lossen, andere zeer complex. Omdat wij beschikken over de juiste meet instrumenten is het oplossen van een storing een stuk eenvoudiger geworden.

Advies van een specialist

Ook is het van belang dat de klant goed geadviseerd word hoe zij met hun elektrotechnische installatie om moeten gaan. Te vaak komt het voor dat er een groepenkast vervangen is zonder de huidige installatie door te meten. De kast is geplaatst en ‘bam’ de aardlekschakelaar springt uit. Dit had voorkomen kunnen worden als er een specialist de elektrotechnische installatie nagemeten had.

Tuinverlichting

Tuinverlichting is de meest voorkomende storing bron in een elektrotechnische installatie. Vaak door een niet deugdelijke aanleg of materialen keuze. Bij Buhl Elektrotechniek bent u verzekerd van vakmanschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vraag een brijblijvende offert aan

Onze specialisten staan je graag te woord

Max. 20mb
Call Now Button