Storing

Storing in uw installatie

Heeft u een storing in uw elektrotechnische installatie? Team Buhl Elektrotechniek is zeer gespecialiseerd in het vinden van storingen. Wij hebben in de afgelopen jaren zoveel ervaring opgedaan in het vinden van storingen, dat wij ons zeker kunnen onderscheiden van de rest.

Zoeken naar een storing

Het vinden van een elektrotechnische storing vergt veel ervaring op dit gebied. Ervaringen die je alleen in de praktijk kunt opdoen. Veel van onze klanten hebben wij verblijd met het oplossen van hun storingen. Sommige storingen waren makkelijk op te lossen, andere zeer complex. Omdat wij beschikken over de juiste meet instrumenten is het oplossen van een storing een stuk eenvoudiger geworden.

Advies van een specialist

Ook is het van belang dat de klant goed geadviseerd word hoe zij met hun elektrotechnische installatie om moeten gaan. Te vaak komt het voor dat er een groepenkast vervangen is zonder de huidige installatie door te meten. De kast is geplaatst en ‘bam’ de aardlekschakelaar springt uit. Dit had voorkomen kunnen worden als er een specialist de elektrotechnische installatie nagemeten had.

Tuinverlichting

Tuinverlichting is de meest voorkomende storing bron in een elektrotechnische installatie. Vaak door een niet deugdelijke aanleg of materialen keuze. Bij Buhl Elektrotechniek bent u verzekerd van vakmanschap.

1 antwoord
 1. Fam. Oudshoorn zegt:

  Buhl Elektrotechniek heeft ons goed geholpen met het oplossen van onze storing. Onze cv-ketel viel regelmatig in storing, nadat er meerdere cv monteurs langs waren geweest hebben wij contact gehad met de leverancier. Die gaf aan dat de het stopcontact niet goed geaard was.

  Dankzij een onderdeel van Buhl Elektrotechniek hebben wij een aardpen laten slaan om zo het probleem op te lossen.

  Wij zijn al maanden bezig geweest om het probleem te laten verhelpen. Buhl Elektrotechniek had de oplossing binnen handbereik.

  Top bedrijf!

  Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *