Onze specialisten staan je graag te woord

Neem contact met ons op

Buhl Elektrotechniek houdt zich dagelijks bezig met het ontwerpen, installeren, onderhouden en renoveren  elektrotechnische installaties specifiek gericht op de particuliere markt. Hierbij maken wij uitsluitend gebruik van A klasse en materialen.

Ook diensten die wij aanbieden:

 • Oplaadstations (elektrische auto’s)
 • Zonnepanelen
 • Licht- en krachtinstallaties
 • Intercom systeem
 • Aarding/ aardelektrode
 • Data-, kabel tv- en draadlozenetwerken
 • Gebouwautomatisering / KNX installaties onder norm EN50090
 • Renovatie en onderhoud van installaties
 • Algemene kleine werkzaamheden
 • Veiligheids- en buitenverlichting
 • Alarmsystemen
 • Camera beveiliging systemen
 • Interieur- en designerlichting

Oplaadstations

Voor het opladen van uw elektrische auto bij u thuis in Velsen, Haarlem of op het werk in Amsterdam, Beverwijk, zijn wij gespecialiseerd in het installeren van oplaadstations.
Naast de beslissing met welke elektrische auto u gaat rijden, maakt u ook de keuze voor veilig en snel opladen.
Een elektrische auto neemt gedurende een langere tijd vol vermogen stroom af. Als u dit met een standaard stopcontact en standaard verlengsnoer doet, dan loopt u het risico dat deze oververhit raken, met kans op brandgevaar. Daarom is er een aparte contactdoos en stekker ontwikkeld met een intelligent systeem (mode 3) dat communiceert met de auto.
Om dit doel te bereiken biedt wij u nu de mogelijkheid om de installatie van het gekozen model uit te laten voeren.
Wij zorgen ervoor dat uw laadstation vakkundig en volgens de veiligheidsnormen IEC61851 en IEC62196 zal worden geïnstalleerd.
Heeft u vragen neemt u dan gerust contact op voor een GRATIS schouwing, zodat u vooraf weet met welke technische aanpassingen en bijbehorende kosten u rekening dient te houden.

Energie besparen

Bent u benieuwd waarop u thuis of op kantoor energie kunt besparen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies hierover. Wij helpen u graag om kosten te besparen op uw energierekening.

Particulieren

Wij richten ons hoofdzakelijk op de particuliere sector omdat het persoonlijke contact en het adviseren van de (vaak onbekende) mogelijkheden die de huidige technieken bieden ons veel genoegdoening geeft. Daarnaast zijn wij expert in het bedenken van praktische oplossingen welke standaard niet op de markt te koop zijn.

Op het gebied van verlichting zijn er naast de traditionele sfeerverlichting tegenwoordige vele nieuwe toepassingen mogelijk, waarbij ook tuinverlichting tegenwoordig verrassende mogelijkheden biedt.

Vanzelfsprekend staan wij graag voor u klaar voor uitbreidingen of complete vernieuwing van uw installatie. Maar ook voor kleine wijzigingen kunt u altijd bij ons terecht. Ons motto is, afspraak is afspraak, waarbij geldt dat niet voor elk uurtje een factuurtje volgt, we laten de werkplek netjes achter dat is niet alleen voor u prettig maar ook voor ons bij het voortzetten van de werkzaamheden. Uw tevredenheid is ons veel waard!

Bewustzijn

Vanwege de impact die verbouwingen kunnen hebben op het gezinsleven zijn wij er ons terdege van bewust dat naast het netjes werken en de werkplek netjes achterlaten het nakomen van alle afspraken cruciaal is voor de klanttevredenheid. De Leverings-voorwaarden van de Erkende Bedrijven aangesloten bij de brancheorganisatie Uneto- VNI kunt u vrijblijvend opvragen bij ons.

Service

Wij hebben begrip voor u als particulier, en schrijven Service niet alleen met een hoofdletter maar willen dit dagelijks ook graag waarmaken.

Om te voorkomen dat uw huishouden onnodig stil ligt, staan wij ook buiten de reguliere openingstijden voor klaar u . Indien gewenst plannen wij de werkzaamheden in de weekeinden en/of avonduren en zijn dusdanig flexibel dat grote projecten ingekort kunnen worden.

Voor calamiteiten zijn wij altijd bereikbaar, en altijd betekent bij ons 24 uur/dag, 7 dagen/week op 0255-757631 en voor snelle service op 06-42513223.

Nogmaals te herhalen: ”werkzaam in omgeving Velsen, IJmuiden, Driehuis, Santpoort, Haarlem, Heemstede, Zandvoort, Amsterdam, Beverwijk, Heemskerk en verder”.

Vraag een brijblijvende offert aan

Onze specialisten staan je graag te woord

Max. 20mb
Call Now Button