Neem de eerste stap, Wij doen de rest

Een bedrijf bestaat voor een groot gedeelte dankzij de gunning van de klant. Wij investeren daarom liever in kennis en materialen dan in reclame, mond op mondreclame is de beste die er is!

Ieder woonhuis, kantoorpand en bedrijfshal vraagt om een unieke installatie en iedere opdrachtgever heeft specifieke voorkeuren en wensen en budget. Vooraf nemen wij uitgebreid de tijd om het project door te nemen en te luisteren naar de wensen van de opdrachtgever. Vervolgens zorgt de afdeling calculatie voor een passende offerte en desgewenst de bijbehorende tekeningen.

Buhl Elektrotechniek kent alleen uitdagingen. Iedere uitdaging wordt op zeer efficiënte wijze benaderd. Samen met de opdrachtgever zoeken wij naar een oplossing. Het is onze ambitie om als bedrijf langzaam te blijven groeien. Wij staan dan ook niet stil. De ontwikkeling van vakmanschap, specialisme en het bijhouden van actuele vakkennis heeft hoge prioriteit. Daarnaast staan wij garant voor een stuk hoogwaardige samenwerking, kwaliteit en service.

Toekomst

Buhl Elektrotechniek heeft in de loop der jaren ruime ervaring opgedaan in de meest uiteenlopende projecten. Door deze ervaring kunnen wij installaties aanbieden voor scholen, bedrijfshallen, kantoorpanden, hotels, winkels en particuliere woningen. Mede door de jarenlange samenwerking met gerenommeerde opdrachtgevers, hebben wij een brede basis kunnen leggen en zijn wij in de toekomst verzekerd van een dekkende orderportefeuille. Hierdoor krijgen ons bedrijf de kans zich te ontwikkelen om aan de hoge eisen te blijven voldoen.

Partners

Vraag een brijblijvende offert aan

Onze specialisten staan je graag te woord

Max. 20mb
Call Now Button