Zegelrecht

Zegel verbreken

Erkend om meterkast zegels te verbreken.

Zegel plaatsen

Erkend om zegels te plaatsen.

Erkend installateur

Zegelrecht

Buhl Elektrotechniek is een erkend installateur met zegelrecht welke bevoegd is zegels te mogen verbreken en plaatsen

 

WAT HOUDT ZEGELRECHT PRECIES IN?

Zegelrecht houdt in dat een installateur de zegel van het energiebedrijf in uw meterkast mag verbreken en deze mag vernieuwen. Wij mogen de zekeringswaarde niet verzwaren en/of opwaarderen naar een hogere waarde. Daartoe is een contract getekend door de installateur met het energiebedrijf Liander. Alleen een erkend installateur kan het aanvragen bij een energiebedrijf zoals Enexis, Eneco, Nuon en Liander.

Het zegelrecht is bedrijfsgebonden. Indien u een nieuwe zegel ontvangt dan wordt deze aangebracht met een zegeltang van het bedrijf. De zegeltang bevat een stempel met een bedrijfsnummer van Buhl Elektrotechniek. Aan de hand van deze stempel is door het energiebedrijf eenvoudig te achterhalen wie het zegel heeft aangebracht en er kan op die wijze geen misbruik worden gemaakt van deze bevoegdheid.

 

Buhl Elektrotechniek is een erkend installateur met zegelrecht welke bevoegd is zegels te mogen verbreken en plaatsen

 
 

Ontdek wat Buhl Elektrotechniek met zegelrecht voor u betekend?

Het zegelrecht biedt enkel het recht tot het spanningsloos maken en het vervangen van een doorgebrande zekering.

Het geeft geen recht tot het verzwaren van de hoofdzekering of andere aanpassingen onder de Kwh-meter, dit moet u zelf bij het energiebedrijf aanvragen. Indien Uw elektrotechnische installatie door Buhl Elektrotechniek verzegeld wordt, zullen wij eerst de groepenkast keuren op juiste werking. Daarnaast controleren wij de bedrading van Uw woning en of kantoorpand met behulp van een installatie- tester. Nadat Uw installatie de beproeving met succes haalt, plaatsen wij de zegel. De zegels staan geregistreerd op onze bedrijfsnaam door middel van een unieke code.

Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

  •  

Vraag een brijblijvende offert aan

Onze specialisten staan je graag te woord

Max. 20mb
Call Now Button