Groepenkast vervangen

Wenst u uw groepenkast te laten vervangen? Team Buhl Elektrotechniek is de juiste partij om uw groepenkast te laten renoveren. Wij werken het meest met het merk Hager. Waarom Hager? De reden is dat zij een goed en betrouwbaar product leveren. Alle componenten zijn zorgvuldig en grondig getest voordat wij de fabriek verlaten. Hager is een klasse A product.

Juiste keuzen

Tegenwoordig is het verplicht om meerdere aardlekschakelaar in uw groepenkast te hebben. De standaard kasten van Hager zijn voorzien van minimaal twee aardlekschakelaar en een hoofdschakelaar. De body is robuust en eenvoudig te installeren. Nadat wij z’n kast geleverd en geïnstalleerd hebben, zullen wij ten alle tijden de aardlekschakelaar keuren op hun werking. Zodat u een veilig werkende installatie krijgt.

Controle en beproeving

Wij vervangen niet alleen uw groepenkast, maar controleren uw aardpen ook! Waarom kijken wij ook naar uw aardpen? Uw aardpen is de belangrijkste draad van uw elektrotechnische installatie. Als deze niet de juiste weerstand heeft, zal uw aardlekschakelaar niet goed functioneren. En is de gehele elektrotechnische installatie onveilig.

De juiste installateur

Kiest u voor Team Buhl Elektrotechniek om uw groepenkast te laten vervangen, dan kiest u voor zekerheid en vakbekwaamheid.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *