Met hart en ziel zijn wij werkzaam in de elektrotechniek. Ons doel: elke klant met bijde handen te verwelkomen.

22 antwoorden
 1. Chris Gouweleeuw zegt:

  Na de aankoop van een woning uit begin 1900 in het centrum van Haarlem zijn we op zoek gegaan naar een electricien die kon verder bouwen op de bestaande installatie. Van verschillende electriciens hebben we offertes hiervoor gekregen. Alleen Buhl elektrotechniek gaf ons het advies om niet door te gaan op de huidige elektra, maar deze volledig te vernieuwen, omwille van de kwaliteit en brandveiligheid van de bestaande elektra. Wij waren gelijk overtuigd van de vakkundigheid van dit bedrijf en nadat ons hiervoor een scherpe aanbieding werd gedaan hoefden wij hier geen seconde langer over na te denken. Ben Buhl is zeer betrouwbaar, vakkundig, denkt goed mee, werkt snel, fijne communicatie. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een electricien.

  Beantwoorden
 2. Charles van Megen zegt:

  Heerlijk als mensen hun vak beheersen en Buhl elektrotechniek doet dat.

  Ze zijn gespecialiseerd in Domotica, maar ook het traditionele werk doen ze met grote deskundigheid. Bij mij ging het om lampen, ventilatoren, rookmelders en intercom.
  Wat me opviel is dat ze snel werken, afspraken nakomen, dus altijd op tijd waren en niet opgeven als het even lastig is. Ook de oude spullen werden hergebruikt en waar nodig eerst gerepareerd. De inschatting qua tijd en qua kosten klopte steeds, de werkplek werd schoon opgeleverd en het restafval namen ze mee.
  En alsof dat nog niet voldoende is, bleken het ook nog aardige mensen te zijn. Klantvriendelijk, goede luisteraars en ze denken mee om tot de beste oplossing te komen.

  Zij waren ons aanbevolen door S P I E K E R BOUW, al meer dan 100 jaar de bouwkundig aannemer uit Amsterdam.

  Ergo: zoek niet verder! Je kunt Buhl Elektrotechniek gerust in huis halen.

  Beantwoorden
 3. Frank van der Kaaij zegt:

  De ervaringen met Ben van Buhl Elektrotechniek zijn top. Communicatie is goed, telefonisch niet bereikbaar, dan een sms. Hij is op tijd, weet van aanpakken en levert netjes werk. Van zijn hobby zijn werk gemaakt en is daar enthousiast over. Heeft veel kennis en denkt mee in oplossingen. Kan veel verschillende klussen, van kabels trekken, usb stekkers aansluiten, meterkasten bouwen tot domotica aanleggen en software instellen. Een aanrader.

  Beantwoorden
 4. Nanette van Lede zegt:

  Ben Bühl heeft bij ons thuis diverse lampen opgehangen, dimmers vervangen en reparaties verricht. Daar waar het nodig was zocht hij naar oplossingen en gaf niet op tot hij die gevonden had. Hij was altijd op tijd, werkt zorgvuldig en laat de boel netjes achter. Een ieder die op zoek is naar een goede en betrouwbare electrien, kan ik Buhl elektrotechniek zeker aanraden.

  Beantwoorden
 5. Han van Hoof zegt:

  Buhl electrotechniek heeft bij ons de uitbreiding en vervanging van de electrische installatie verzorgt. E.e.a. is prima en naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ben is een enthousiaste en gedreven vakman die meedenkt met je wensen en daarbij goede adviezen kan geven over de vele electrotechnische mogelijkheden die er zijn. Kwalitatief uitstekend werk en ook nog eens voor een goede prijs. Zeer zeker aan te raden als je op zoek bent naar een electricien.

  Beantwoorden
 6. Kees van Dalen zegt:

  Ben Buhl heeft in ons nieuwbouw huis in Haarlem alle elektra en de Wi-Fi aangelegd. Hij is zeer kundig, werkt snel en netjes, en komt zijn afspraken na.
  Dit alles voor een redelijke prijs.

  Beantwoorden
 7. H.Zalme zegt:

  Prima service en een hele prettige en vakkundige persoon!
  Heeft goed meegedacht waar onze kortsluiting ontstaan kon zijn, en het problem goed opgelost.

  Beantwoorden
 8. Simon en Oshri zegt:

  Wat een vakwerk van een zeer fijn vakkundig persoon!!
  Alles ziet er prachtig uit. Het huis heeft er enorm veel sfeer van gekregen. De prachtige lichtknoppen maken het helemaal af.
  Ik kan iedereen Buhl elektra aanraden.

  Beantwoorden
 9. H.M. Wind zegt:

  Ben heeft de elektrische installatie voor onze tuin aangelegd en aangesloten.

  * Op de offerte aanvraag werd zeer snel en correct gereageerd
  * Planning voor de uitvoering verliep soepel
  * Tijdens de werkzaamheden werd uitvoerig overleg gepleegd over de exacte, gewenste uitvoering waarbij uitstekend met de klant werd meegedacht.
  * Werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd en binnen het overeengekomen offertebedrag

  We kunnen Buhl elektrotechniek dan ook zeker aanbevelen

  Beantwoorden
 10. Fam. de Reus zegt:

  Wij hebben Buhl techniek ingeschakeld vanwege niet goed functionerende tuinverlichting. Ben Buhl heeft ons degelijk advies gegeven, met keuzemogelijkheden en bijbehorende voor- en nadelen. Vervolgens is bij de uitvoering -die volgens plan verliep- goed meegedacht met onze wensen en zijn goede oplossingen gevonden, ook wanneer iets tegenzat vanwege bestaande situatie. Wij zijn een tevreden klant; de gemaakte afspraken zijn nagekomen, er is netjes gewerkt en de tuinverlichting werkt goed en naar onze wens!

  Beantwoorden
 11. Joke steur zegt:

  Ik belde, twee dagen later stond Ben op de stoep. Spullen werden uit de auto gehaald. Binnen anderhalf uur had Ben de zaken opgelost, waar ik een hard hoofd in had. Achteraf viel de factuur ook mee. Dus een aanbevelenswaardig en betrouwbaar bedrijf.

  Beantwoorden
 12. Fam Brand zegt:

  Beste Ben,

  Hartelijk dank voor het goede werk wat geleverd is. Onze flatscreen hangt er mooi bij, wij zijn ontzettend blij met jou werk.

  Vriendelijke groet,
  Fam. Brand

  Beantwoorden
 13. Hans Foppele zegt:

  Ben heeft tijdens de verbouwing van mijn appartement in Adam volop meegedacht en is zijn afspraken altijd keurig nagekomen. Er wordt zeer netjes gewerkt EN alles wordt ook afgemaakt, TOP hoe dit op een zeer professionele manier afrond!
  Wanneer er vervolgens een extra verzoek komt om een nieuw probleem op te lossen is hij altijd bereid om dit op te lossen en een afspraak in te plannen om langs te komen.
  Ben, ik zal je zeker bij mijn vrienden aanbevelen!

  groet, Hans Foppele

  Beantwoorden
 14. Fam. Rosmalen zegt:

  Wij hebben recent onze keuken laten verbouwen. Buhl Elektrotechniek gevonden op internet. Hun site sprak mij aan en heb een vrijblijvende afspraak gemaakt. Keurig optijd kwam er een monteur het werk opnemen. Na twee dagen netjes per email een offerte ontvangen van de betreffende werkzaamheden. Zag er keurig uit en passend in ons budget. Alles laten uitvoeren volgens afspraak en het eind resultaat is precies wat wij gehoopt hadden.

  Echt een aanrader!! Heren bedankt.

  Beantwoorden
 15. Martha van Omare zegt:

  Een absolute aanrader de heren van Buhl elektrotechniek. Ik belde vrijdag ochtend voor een storing in de afzuigkap en spotjes in de keuken.Begin van de middag was alles weer opgelost. En netjes achter gelaten.
  En dikke 10 heren.

  Beantwoorden
 16. Pieter van Leeuwen zegt:

  Begin deze maand mijn zolder laten verbouwen tot kantoor ruimte. Ben heeft mij uitstekend geholpen met het opstellen van een licht plan en aangeraden om toch nieuwe utp kabels te trekken naar de zolder. Inplaats van wifi te gebruiken.
  Ik ben blij dat ik team buhl heb ingeschakeld. Het is allemaal beter en professioneler uitgevallen dan ik in mijn hoofd had. Dankzij de ervaring van het team.

  Beantwoorden
 17. Miep Kruimink zegt:

  Gisteren is door Buhl Elektrotechniek een nieuwe Hager groepenkast geplaatst. Dat je zo blij kan zijn met een vernieuwde meterkast! Alles ziet er keurig netjes, modern en veilig uit. Mijn ervaring met Buhl Elektrotechniek is uitstekend. Een prettig professioneel bedrijf dat meedenkt en goede adviezen geeft. Communicatie verloopt prima en er wordt heel netjes gewerkt. Een absolute aanrader.

  Beantwoorden
 18. C. Linkswitch zegt:

  Vandaag de laatste loodjes afgerond en dat nog voor het uiteinde van het jaar! Klasse heren van Buhl Elektrotechniek. De nieuwe huurders kunnen onze mooi gerenoveerde villa aan de Van Breestraat gaan bewonen.

  Wij bevelen Buhl Elektrotechniek ten zeerste aan!

  Beantwoorden
 19. fam. Snijder zegt:

  Onze ervaring met Buhl Elektrotechniek was geweldig. Zij hebben de afgelopen twee jaar voor ons meerdere appartementen verbouwd in Amsterdam. Daar zijn wij zeer content mee. Als er duidelijke afspraken gemaakt worden en u als klant weet wat u wilt, is Buhl Elektrotechniek de ideale elektricien voor u.

  Buhl Elektrotechniek heeft ons ook meerdere bedrijven zoals een stukadoor, timmerman en loodgieter aanbevolen. Ook daar zijn strakke afspraken mee te maken. Al met al een top bedrijf.

  Heren bedankt voor de afgelopen jaren.

  Beantwoorden
 20. Michiel Res zegt:

  Vandaag heeft Buhl Elektrotechniek een nieuwe stoppenkast geplaatst inclusief aardpen. Ik ben super tevreden! Met veel aandacht en vakmanschap is dit gedaan, het ziet er top uit. De gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen. De omgang was vriendelijk en correct. Bedankt Buhl Elektrotechniek

  Beantwoorden
 21. Suzan zegt:

  Buhl elektrotechniek heeft mij vandaag uit de brand geholpen. Gisteren storing gehad in de buiten verlichting. Eerst contact gehad met mijn eigen elektricien.
  Die kwam er zo snel niet uit. Dus hij nam contact op met Ben van buhl elektrotechniek. Het was al eind van de middag maar binnen drie kwartier was hij ter plaatsen. Na een uurtje was deze (ElektroWizard) klaar en was de storing verholpen. Een dikke 10. En ben erg tevreden Ben was ook heel prettig in de omgang. Echt een aanrader, we zijn snel en vertrouwd geholpen!

  Beantwoorden
 22. Coen Rosdorff zegt:

  We hebben een nieuwe stoppenkast laten plaatsen, inclusief een aardpen die we niet bleken te hebben. Daarnaast een nieuwe groep tbv een jacuzzi. Ben heeft alles keurig en snel uitgevoerd, en heeft actief geadviseerd over verschillende zaken. Heel prettige samenwerking, echt een aanrader!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *